EVORA - HIMALAJA SOLNE LAMPE

 

     SAJMOVI   

Božićni sajam Zagreb

17.12.2004.-29.12.2004. Paviljon P-8A

 

   O NAMA

Evora je osnovana 2004. godine i bavi se maloprodajom i veleprodajom minerala. Asortiman naših proizvoda se sastoji od Solnih lampi i lučica, Oniks lampi i mnogih drugih produkata od obrađenog i neobrađenog kristala i poludragog kamenja.

 

    KVALITETA

Sol ili HALIT od koje se izrađuju naše Solne lampe potječe iz podnožja Himalaja i idealno reflektira svjetlo. Iskopine u kojima se sol vadi stare su više od tisuću godina. Kako u iskopinama ima dovoljno soli za sljedećih nekoliko stotina godina ne narušavaju se prirodne ljepote tog prekrasnog parka prirode.

 

SOLNO KRISTALNE LAMPE I LUČICE

Prirodno svjetlo! Ljudi od davnina znaju za pozitivnu snagu soli i koriste njeno čisto i neutralno djelovanje za svoje zdravlje. Sa solno kristalnim lampama unosite ove pozitivne osobine i dio prirode u vaš prostor u kojem boravite. Svaka solno - kristalna lampa se obrađuje ručno i predstavlja unikat. Solni kristali iz kojih je nastala stari su preko 200 miliona godina.

                                              

Usljed svojih jedinstvenih prirodnih svojstava solne lampe su idealan izvor svjetlosti i harmoniziraju naš privatni i radni prostor. Neutralizirajuće djelovanje soli možemo koristiti kao sredstvo za uravnoteženje prirodnog načina življenja. Modernoj medicini su također poznata iscjeljujuća svojstva soli tako da se sve više koristi u terapijama. O tome dokumentiraju mnoge napisane knjige na tu temu.

 

Feng Shui lampe se obrađuju od velikih i najkvalitetnijih komada soli tako da su za jednu lampu često potrebni komadi soli teži od 20 kilograma. Ove jedinstvene lampe se izrađuju u jajolikom obliku, kao piramida ili savršeni oblik kugle.

 

Evorine solne lučice kao i lampe vitaliziraju i ioniziraju atmosferu i zraku daju svježinu koja podsjeća na more ili vodopad

 

               

 

 

Obrt za trgovinu i usluge „EVORA“

Blajburška 2

HR-21260 Imotski

Tel./Fax: ++385 (0)1 65 55 72 6

Mob: ++385 (0)98 93 87 75 2

                     98 97 48 77 7

E-Mail:evora@net.hr